Forum klanu Strong

Forum klanu grającego w Lineage2: existence

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2008-06-04 19:54:51

pawand

Administrator

Punktów :   

ZDRADA

jest w nasszych szeregach zdrajca ktoremu moze sie udac zniszczyc klan podejrzanych tu kierowac travnik przeze mnie i oro byl podejrzany musze dzialac zostal wydalony jesli sytacja sie zmieni to bedzie on wrogiem klanu i kazdy ktory bedzie sie znim zadawac

#2 2008-06-06 18:30:39

xOrochimaru

Użytkownik

Punktów :   

Re: ZDRADA

No tak.. zostalem podejrzany o zdrade klanu dzieki Moze i wyszedlem z klanu ale nigdy bym go nie zdradzil Zreszta dolaczylem do Patriots wiec co mi by bylo ze zdrady i dolaczenia do ally?? hmm?? a wyszedlem dlatego ze wkurzalo mnie to ze kazdy klan mnie stukał ciągle

dobra post nie wazny bo juz sobie wszystko wyjasnilismy... zle przeczytalem i mogles napisac ora a nie oro i to mnie zmylilo

Ostatnio edytowany przez xOrochimaru (2008-06-07 19:39:15)

#3 2008-06-08 11:44:28

pawand

Administrator

Punktów :   

oro przeczytaj jeszcze raz a moze zrozumiesz nikt cie nie podejrzewa to ty podejrzewales travnika jak zreszta ja klan zostaje zawieszony do odwolania szkoda 4 lvlu ale narazie nie istnieje ludzi  grajacych czesto i o zapraszam do rozmowy z Pawand a postaram przenies was do innego lepszego klanu mianowicie vhf lider sam mi to zaproponowal

#4 2008-06-11 18:18:36

xOrochimaru

Użytkownik

Punktów :   

xOrochimaru juz nie istnieje... nie pytajcie czemu.. moze dobra postac ale jakos widzialem w niej slabosci... w kazdym razie kasy mam od chu.... i zrobilem sobie tanka.. mam nim narazie 49 lvl i doom heavy czeka na mnie w wh

#5 2008-06-11 21:37:36

pawand

Administrator

Punktów :   

Dla mnie zostaniesz i tak orem wprawdzie opusciles nasz klan ale rozumiem cie ci ktorzy mimo wszystko zostali dostaja odemnei prawa invite i pare jeszcze im bede ufal i ich prosze o rekrutacje zwiazku z tym ze nie mam juz tyle czasu co kiedys ale jak wykoksam pawanda do 3 profy tez cala para wezme sie za klan poki co to chcialem powiedziec ze rozumiem tych ktorzy odeszli jesli po naprawie klanu beda chcieli dolonczyc to zapraszam ponownie

Stopka forum

RSS