Forum klanu grającego w Lineage2: existence
jest w nasszych szeregach zdrajca ktoremu moze sie udac zniszczyc klan podejrzanych tu kierowac travnik przeze mnie i oro byl podejrzany musze dzialac zostal wydalony jesli sytacja sie zmieni to bedzie on wrogiem klanu i kazdy ktory bedzie sie znim zadawac
Użytkownik
No tak.. zostalem podejrzany o zdrade klanu dzieki
Moze i wyszedlem z klanu ale nigdy bym go nie zdradzil
Zreszta dolaczylem do Patriots wiec co mi by bylo ze zdrady i dolaczenia do ally?? hmm?? a wyszedlem dlatego ze wkurzalo mnie to ze kazdy klan mnie stukał ciągle
dobra post nie wazny bo juz sobie wszystko wyjasnilismy... zle przeczytalem i mogles napisac ora a nie oro i to mnie zmylilo
Ostatnio edytowany przez xOrochimaru (2008-06-07 19:39:15)
oro przeczytaj jeszcze raz a moze zrozumiesz nikt cie nie podejrzewa to ty podejrzewales travnika jak zreszta ja klan zostaje zawieszony do odwolania szkoda 4 lvlu ale narazie nie istnieje ludzi grajacych czesto i o zapraszam do rozmowy z Pawand a postaram przenies was do innego lepszego klanu mianowicie vhf lider sam mi to zaproponowal
Użytkownik
xOrochimaru juz nie istnieje... nie pytajcie czemu.. moze dobra postac ale jakos widzialem w niej slabosci... w kazdym razie kasy mam od chu.... i zrobilem sobie tanka.. mam nim narazie 49 lvl i doom heavy czeka na mnie w wh
Dla mnie zostaniesz i tak orem wprawdzie opusciles nasz klan ale rozumiem cie ci ktorzy mimo wszystko zostali dostaja odemnei prawa invite i pare jeszcze im bede ufal i ich prosze o rekrutacje zwiazku z tym ze nie mam juz tyle czasu co kiedys ale jak wykoksam pawanda do 3 profy tez cala para wezme sie za klan poki co to chcialem powiedziec ze rozumiem tych ktorzy odeszli jesli po naprawie klanu beda chcieli dolonczyc to zapraszam ponownie