Forum klanu grającego w Lineage2: existence
Użytkownik
Nie no po dzisiejszym dniu jestem za rozwiązaniem klanu... Wyobraźcie sobie ze kiedy wbilem było Party na RB z ally... oczywiście było tylu chętnych ze z dwóch klanów zrobiono trzy party... a z naszego klanu byłem tylko ja I tak sie na RB nie załapałem bo pt były full... no cóż jedno jest pewne... jeśli dalej będzie takie zgranie i frekwencja to długo sie nie utrzymamy
I nad dalszą grą w takim klanie nie ma co myśleć... W każdym bądź razie to jest tylko i wyłącznie moje zdanie.
Pozdro....
po 1 ja decyduje czy rozwiazac klan po 2 jak ciebie ponad 2 tygodnie nie bylo ja do ciebie pretensji nie mialem po 3 kazdy wie ze strong ma okres slabej frekwencji a ja sie produkowac nie bede nadaremna oro my sie znamy sporo czasu powiem szczerze jestem zalamany twojom reakcjaale faktycznie co do frekwencji to masakra jest co sie z wami dzieje zastanowcie sie czy dalej chcecie grac jesli nie napiszcie do mnie ja usune was z klanu dlaczegoi nikt mnie nie slucha ale ne bawem sie to, zmieni juz zaczelem robic czystki a i oro ally jakie mamy takiej jest pogadam z nimi dlaczego wynikla taka sytacja jesli bedzie sie powtarzac to wejdziemy do ally cg tylko po co jak nas ich wary zniszcza.Ale ok orochimaru jestes w radzie masz prawo zlozyc wniosek o rozwiazanie klanu
Użytkownik
No dobra sorry.. To ze chce rozwiazac klan to byla tylko taka glupia mysl ze złości.. Ale dobra nie mam juz nic do powiedzenia...